• Larry Smit (bedrijfsleider) links en één van de medewerkers

    Tekst Guus Bauer / FREE Fotografie

Warmteservice Zaandam

ZAANDAM Een goede cv-ketel nodig, een nieuwe designradiator, moet de badkamer eindelijk eens voorzien worden van nieuw sanitair – en dan gelijk ook maar van vloerverwarming – is de groepenkast toe aan uitbreiding en moet er echt iets gedaan worden aan de dakbedekking? Warmteservice heeft alles in huis, tot aan het kleinste onderdeel aan toe.

Warmteservice is een familiebedrijf, oorspronkelijk gestart in Amsterdam, dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met landelijke dekking, waar rond de driehonderd enthousiaste, en vooral ook goed opgeleide medewerkers, de klanten informeren en adviseren in maar liefst eenenzestig filialen. Het bedrijf groeit en heeft vorig jaar weer vijf verschillende vestigingen geopend. Ook in onze regio was er duidelijk behoefte aan uitbreiding.

Larry Smit is bedrijfsleider van de in mei 2018 geopende vestiging aan De Weer 83 A te Zaandam, de plek waar voorheen een groothandel in automaterialen was gevestigd. Het is duidelijk dat hier een grondige verbouwing plaats heeft gevonden. Het geheel maakt een bijzonder frisse indruk. Je krijgt gelijk zin om je achterbak vol te laden en aan een klus te beginnen.

De bedrijfsleider daarover: : 'De bedrijfsnaam zegt het al: warmte en service. De koffie staat klaar, er is deskundig personeel en we hebben een goed persoonlijk contact met de vaste klanten en korte lijntjes met ons hoofdkantoor in Amsterdam. En onze prijzen zijn ook nog eens marktconform. Wat wil je nog meer.'

Larry is geen onbekende in het vak. Hij leidde jaren de vestiging in Wormerveer aan de Wandelweg. Het bedrijf heeft ook in de Zaanstreek echt een goede naam opgebouwd. Geen wonder, want Warmteservice Wormerveer was bijna dertig jaar geleden de eerste vestiging buiten Amsterdam.

Hij had daar de zaken goed op een rijtje en wilde een nieuwe uitdaging. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hij alle twee de filialen zou gaan leiden, maar klanten weten Warmteservice Zaandam al goed te vinden. Vaste klanten kwamen als vanzelf mee.

Het is nu de taak van Larry om zijn team in Zaandam aan te sturen, op termijn uit te breiden met nog twee deskundige medewerkers. 'De consument streeft steeds meer naar comfort en ook naar design. Je kijkt toch dagelijks tegen een radiator, tegen de inrichting van een badkamer aan. Wij bieden een keur aan mogelijkheden.' De hele maand maart maakt u kans om een Honeywell Evohome advanced beveiligingspakket ter waarde van 334,-- euro te winnen. Een kwestie van even langskomen en uw e-mailadres achterlaten. Kunt u gelijk door het scala aan aanbiedingen neuzen.

Warmteservice heeft overigens ook een uitgebreide website Warmteservice.nl, een online klantenservice die bereikbaar is tot 22.00 uur en een pakketdistributiecentrum. Voor 23.00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Heel Nederland zit er warmpjes bij dankzij Warmteservice.

Nu dus ook in Zaandam aan De Weer 83 A, gemakkelijk te bereiken, dichtbij de uitvalswegen en met ruim voldoende parkeergelegenheid. Kom gezellig langs!