• PR

Netwerken op nieuwjaarsbijeenkomst

STREEK De feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner heeft vrijdag 11 januari plaats in Lab-44 op het Hembrugterrein. Daar heffen de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus, graag het glas met hun gasten.

Tijdens deze ultieme Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het teken van het netwerken in een sfeervolle ambiance. Alle ondernemers én bestuurders uit de Zaanstreek zijn van harte welkom. Na de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jan Hamming brengen de aanwezigen samen een toast uit op een voorspoedig en succesvol 2019.

Voor nadere informatie: de website www.de-corner.nl Voor het bekijken van de complete agenda: www.zaanbusiness.nl

Loodgietersgeheimen

ZAANDAM Elk weekend in januari en februari organiseert Hornbach Zaandam de projectshow 'Badkamer Renoveren'. Tijdens deze interactieve sessies van een uur geven sanitair-experts advies over verschillende renovatieklussen. De bouwmarkt organiseert de workshops iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur. De projectshows van Hornbach zijn kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Zie ook
www.hornbach.nl/projectshow.