• De handtekeninhgen zijn gezet door v.l.n.r. Remco van Garderen, Manthos Markantonakis (BDU Media), Marcel van Veen en Fred Henneke.

Mediapartnerschap Saentoernooi

STREEK In de Topsporthal te Koog aan de Zaan had dinsdag 16 januari de ondertekening plaats van de nieuwe media overeenkomst tussen het populaire bedrijvenzaalvoetbalfestijn Saentoernooi en BDU Media.

Nadat Rodi Media de afgelopen jaren de publiciteit voor zijn rekening had genomen slaat de organisatie een nieuwe weg in met meer crossmediale promotie en opnieuw een regionaal sterke partner.

Met de nieuwe overeenkomst zal ook Nieuwsblad De Zaankanter, één van de uitgaves van BDU, de nieuwe naamgever van het toernooi worden.

De organisatie werd vertegenwoordigd door Fred Henneke van ZITO TEER, Remco van Garderen van het Regio College en Marcel van Veen van Samlex Europe. BDU vaardigde salesmanager Manthos Markantonakis af.

Het Nieuwsblad De Zaankanter Saentoernooi staat bekend om zaalvoetbal op hoog niveau, sportiviteit en de altijd gezellige feestavond als afsluiting van de avond. Sinds de elfde editie is gekozen voor de nieuwe Topsporthal als locatie, waar voorheen Sporthal Wormer de thuisbasis was.

De sterke groei van het toernooi en de vele publiekstrekkers in de afgelopen jaren maakten het noodzakelijk naar een grotere locatie te verhuizen. Uiteraard bieden de splinternieuwe en professionele faciliteiten alle mogelijkheden voor het Nieuwsblad De Zaankanter Saentoernooi om verder uit te kunnen groeien. Met KZ/Hiltex, dat de horeca uitbaat, is verleden jaar de start gemaakt met een mooie nieuwe samenwerking.

Waar in het verleden vele voetbalprominenten acte de presence gaven, heeft de organisatie voor dit jaar alles gezet op de feestelijke avond na het toernooi. Naast huiszanger Benjamin, zal rond 23.00 uur de bekende volkszanger Wesly Bronkhorst een optreden verzorgen. Als klap op de vuurpijl zal rond middernacht niemand minder dan de meest bekende Nederlandse artiest van dit moment Tino Martin de avond afsluiten. Ook deze editie zorgt de organisatie weer voor medewerking van een aantal klinkende namen uit de Nederlandse voetbalwereld.

Houd voor verder nieuws, bekendmaking van de inschrijving en de uiteindelijke loting, de website en de Facebookpagina in de gaten!