• Bart Langereis

Larimar Skincare Institute

Advertorial

WORMERVEER Steeds meer mensen zien het belang in van een goede huid- en lichaamsverzorging. Logisch want jouw huid is de spiegel van je gezondheid. De professionals van Larimar Skin Institute adviseren je graag en helpen je graag verder als het gaat over jouw huid en lichaam. Sinds kort is de praktijk met 6 behandelkamers gevestigd in het winkelgebied aan de Zaanweg (Zaanbocht) in Wormerveer. Namens de eigenaren Nadia en Loubna ben je van harte welkom voor een kennismaking tijdens de moeder/dochter middag op 24 februari aanstaande. Jouw vriendin, vriend, man, vader of zoon is natuurlijk ook van harte welkom.

EEN WARM WELKOM
De praktijk van Larimar ziet er verrassend ruim, licht en professioneel uit. Op de tweede etage boven het volledig gemoderniseerde pand boven de (al om bekende) modezaak De Saenkanter loop je zonder enige drempel de gezellige ontvangstruimte van Larimar in. Rondom de ontvangstruimte zijn een zestal professioneel ingerichte behandelruimtes gesitueerd. Nadia en Loubna zorgen voor een warme ontvangst waardoor jij je meteen op je gemak voelt. We hebben niet alleen te maken met twee gastvrouwen, maar ook met twee vakspecialisten met een eigentijdse visie op huid- en lichaamsverzorging.

KWALITEIT IS EEN KEUZE
Nadia en Loubna hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Daar gingen zorgvuldige keuzes aan vooraf. Nadia: "Wij zijn ons bewust van het feit dat er veel behandelmethodes zijn op het gebied van lichaamsverzorging, maar wij willen ons onderscheiden in kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen om ons in eerste instantie te focussen op pijnloos en effectief ontharen en het verzorgen en oplossen van huidproblemen. Veel voorkomende verschijnselen als acne, rosacea, psoriasis, pigmentatie en de uitwerking van stress kunnen wij effectief oplossen."
Naast deze gespecialiseerde behandelingen kan je bij Larimar Skincare Insitute ook terecht voor microbladen: wimpers liften, wimper extensions plaatsen en wimpers en wenkbrauwen verven.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN VOOR GEGARANDEERD RESULTAAT
"Het verzorgen en behandelen van iemands huid doe je niet zomaar na een cursusje", aldus Loubna. "We hebben ons intensief verdiept in alle mogelijke behandelmethodes en hebben gekozen voor de behandeling via laserontharing met de Soprano ICE Platinum en voor de gelaatsbehandelingen voor Dermalux. Beide behandelmethodes staan hoog aangeschreven en hebben inmiddels de nodige onderscheidingen ontvangen. Naast onze basiskennis van huidverzorging hebben wij de nodige trainingen en opleidingen gevolgd om deze specifieke behandelmethodes te kunnen toepassen. Op onze website larimarskincare.nl hebben we onze behandelmogelijkheden en technieken duidelijk beschreven. Wij bieden naast eenmalige behandelingen ook behandelpakketten aan."

MOEDER-DOCHTER MIDDAG
"Op 24 februari organiseren wij vanaf 13.00 uur een moeder-dochter middag. Tijdens deze middag kan je niet alleen kennismaken met onze praktijk, maar ook met onze behandelmethodes. Naast veel uitleg en informatie worden er ook live demonstraties gegeven en kan je, als je wilt, ook zelf een proefbehandeling ondergaan. Iedere bezoeker ontvangt een leuk cadeautje en kortingscheque voor de eerste behandeling." Wil jij, al of niet met je moeder, vriendin, vriend, vader of man gebruik maken van de uitnodiging? Meld je dan telefonisch aan via 075 61 52 951 of stuur een email naar info@larimarskincare.nl

MEER INFORMATIE
Kan je niet komen op 24 februari, maar wil je toch meer informatie. Loop dan gerust even vrijblijvend binnen. Wij zijn elke dag van 10.00 uur tot 21.00 geopend, alleen op woensdag zijn wij de hele dag gesloten. Ons adres is Zaanweg 119B in Wormerveer. Er staat ook veel informatie op de site larimarskincare.nl.

Bellen of mailen kan ook:
075 61 52 951 – info@larimarskincare.nl. In de Zaanbocht is het op zondag vrij parkeren.