• Stichting Oeverloos

Heeft u die felbegeerde toegangskaart al in uw bezit?

ZAANDAM Vorige week viel in Nieuwsblad De Zaankanter al uitgebreid te lezen over het programma van de vijftiende Kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans. Wat de lezers nog niet wisten, is dat er een speciaal toegangsbewijs voor deze dag in omloop is. Deze wordt verspreid op basisscholen en in diverse winkels en organisaties.

Iedereen heeft hem vast al gezien op Facebook, de innemende dokter Anders, die samen met professor Strobio Watt en juffrouw Nies nauwgezet onderzoek doet naar de staat van de Zaanse Schans. Op 24 juni is op meer dan veertig plekken op de Zaanse Schans iets te doen. Is dat technisch wel mogelijk? En kan de Zaanse Schans al die bezoekers wel aan?

Tijdens zijn bezoek aan het AH-winkeltje vond dokter Anders de oplossing. Albert Heijn ontwikkelde namelijk ooit een streepjescode met handscanner voor haar supermarkt. Er ging dokter Anders gelijk een lichtje branden, om de bezoekersstromen in goede banen te leiden.

Op 24 juni staan bij de drie ingangen naar de Zaanse Schans zes gekke professoren, die langdurig getraind zijn door TheaterMIJN. Zij vragen u om deze* ansichtkaart die tevens dient als toegangsbewijs. Met speciale handscanners, geheel belangeloos ter beschikking gesteld door het AH-winkeltje, zullen zij u toegang verschaffen tot de Kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans.

www.zaansekinderboekenmarkt.nl

Facebook: Zaanse KinderBoekenMarkt

Twitter: @kinderboekmarkt

Instagram: Zaanse_KinderBoekenMarkt #zkbm