• De drie genomineerden voor de Zaanse Startersprijs

    Ton R. Vermij

Genomineerden Zaanse Startersprijs

ZAANDAM Op de netwerkbijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner donderdag j.l. in het Zaans Museum de namen bekend gemaakt van de drie genomineerden voor de Zaanse Startersprijs 2017.

Green Partner BV, Groeneveld Eten vof en Koffiebranderij Zuivere Koffie, zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2017. De kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden. Totaal heeft de jury veertien aanmeldingen ontvangen.

Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie.

WINNAAR ONTHULLEN Op dinsdag 7 november wordt tijdens de 29ste Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater de winnaar bekend gemaakt van de tiende Zaanse Startersprijs.

De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem een geldbedrag van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs zal worden overhandigd door Dennis Straat, wethouder gemeente Zaanstad.

JURYLEDEN De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager EZ gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad).

EERDERE PRIJSWINNAARS Duppal BV de gelukkige in 2016, Flexitank Solutions in 2015, Jachthaven Nauerna BV de winnaar in 2014 en Lil.nl BV Zaandam was dat in 2013.