• Aldi Zaandam
  • Aldi Zaandam

Feestelijke heropening Aldi Zaandam

ZAANDAM De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Dr. H.G. Scholtenstraat in Zaandam is vrijdagmorgen feestelijk heropend. De opening werd verricht door filiaalleider Stephan Boonstra.

Er was sprake van een bijzondere gebeurtenis met de geur van afgebakken brood als heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.
 

Op de openingsochtend ontstond een gezellige drukte. De eerste 400 klanten kregen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten prijzen als notebooks, accuschroefboor -machines of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer konden krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.
RUIME WINKEL
De enthousiaste filiaalleider Stephan Boonstra: "Na een week verbouwen zal de winkel fantastisch worden. Iedereen toonde zich dan ook verrast. Zeker door de lekkere verse broodjes. We zijn als team erg trots om hier te mogen werken."


FOODTRUCK
Om klanten extra te verwennen, stond er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats waar heerlijke verse gerechtjes bereid werden met Aldi producten die gratis geproefd konden worden. Diverse proeverijen in de winkel staan er voor het weekeinde op de agenda.