• Team Expert de Graaf

Expert gaat verhuizen

WORMERVEER De twee winkels van Expert (Castricum en Wormerveer) gaan samen verder. Vanaf 1 april bundelt de vertrouwde Expertwinkel in Wormerveer de krachten met Expert Castricum. De vertrouwde gezichten van Bruce en André en de service die de klanten gewend zijn, blijven natuurlijk beschikbaar in Castricum.

Het grote voordeel van deze verhuizing? "Meer ruimte om het prachtige assortiment aan de klanten te kunnen presenteren" aldus Bruce, verkoper in Wormerveer. "In deze bijna drie keer grotere winkel hebben we meer ruimte om ons assortiment te presenteren, zodat de klant nog meer keuze heeft."

"De productgroep inbouw speelt daar een belangrijke rol in," vult zijn collega André aan. ''Inbouwapparatuur is voor ons ook een belangrijke productgroep. Daar zijn we groot in én goed in. En omdat wij ons totale assortiment in onze compacte winkel in Wormerveer niet kunnen laten zien zoals wij willen en zoals de klant verdient, gaan wij bij Expert Castricum verder.''

Dit betekent wel dat de Experts gaan verhuizen. Om deze verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de winkel in Wormerveer in de laatste weken van maart extra scherpe aanbiedingen. "De bedoeling is dat we niks mee hoeven te nemen!" lacht Bruce. "De winkel moet helemaal leeg en op is dan ook echt op. Tegen onze klanten zou ik willen zeggen: kom snel langs om van grote kortingen te profiteren! Op 1 april gaan wij over, dus voor die tijd moet onze hele winkel leeg zijn."

DE VERTROUWDE EXPERT

Ondanks dat de winkel gaat verhuizen, blijft het de Expertwinkel die iedereen kent. Het uitstekende en persoonlijk advies blijft, zal het inmeten van inbouwapparatuur gratis blijven en biedt men dezelfde uitgebreide inbouw- en reparatiemogelijkheden als voorheen. Dat geldt niet alleen voor de klanten in de winkel, maar ook voor de klanten online.

''Naast de winkel zien we ook steeds meer dat klanten ons online weten te vinden.'' zegt Bruce. 'Bij bestelling online krijgt u bij ons exact dezelfde services als in de winkel en komen onze eigen vakkundige monteurs de aankoop bij u installeren.''

Ook bij Expert Castricum biedt men ondersteuning aan huis, van A tot Z. André voegt hieraan toe: "De huis-aan-huis service die onze klanten gewend zijn, blijven we natuurlijk gewoon aanbieden. Bij de mensen thuis kunnen we immers perfect inzicht krijgen in wat voor ieder individu het beste werkt."

Die service gaat verder dan een gebruikelijke bezorging, installatie en reparatie, benadrukken de twee Experts. ''Zelfs wanneer u bijvoorbeeld zou willen overstappen van koken op gas naar koken op elektra, dan komen wij bij u thuis om te kijken of uw elektra hiervoor geschikt is en kunnen we in eigen beheer uw meterkast aanpassen.''

EXPERT BIJ U THUIS

Lukt het niet om naar Castricum af te reizen voor deskundige informatie van de Experts? Dan is het goed dit te laten weten. Dan kan Bruce of André bij de klant thuis langskomen om hem/haar persoonlijk van passend advies te voorzien.

"Dat blijft toch het mooiste aan ons vak: mensen blij maken met producten die goed passen bij de wensen en behoeften" zegt Bruce enthousiast. André knikt instemmend: "Dat is het allermooiste. En in Castricum kunnen we dat nog beter dan in Wormerveer. Graag tot ziens!"