• KZ BUSINESS

Bart Nieuwenweg keert terug bij KZ/Thermo4U!

KOOG AAN DE ZAAN Draad heeft zich aangesloten bij de businessclub van KZ/Thermo4U. Draad is een internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van websites met een uitdaging. In welke vorm dan ook. Online projecten waar ze hun tanden in kunnen zetten. Oplossingen die nog bedacht moeten worden. Koppelingen en knopen die nog nooit gelegd zijn. Conversiepercentages halen waar je duizelig van wordt. Dat is waar ze goed in zijn. Bart Nieuwenweg is de enthousiaste eigenaar van Draad. Bij KZ/Thermo4U kennen ze Bart als de koele goalgetter in het succesvolle KZ-team dat landskampioen werd. Voormalig teamgenoot Tim Bakker sprak met hem:

Bart, na je korfbalcarrière ben je succesvol met Draad, behoor je daarmee ook bij de top?

Haha, daar streven we wel naar. Wij geloven in het web en zijn iedere dag bezig met online projecten die iets toevoegen aan het web. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere organisatie op een eigen, unieke manier het internet kan benutten om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet. En daar helpen we graag bij, omdat we denken dat we weten hoe het internet in elkaar zit.

Nu ben je met Draad weer terug bij KZ/Thermo4U. Waarom?

Nou, omdat ik bij KZ veel innovatieve ontplooiing zie. Dat past naadloos bij onze filosofie. Ook wij zijn dagelijks met innovatie en nieuwe ontwikkelingen bezig. Daarbij komt dat ik een prachtige sportieve tijd bij KZ heb gekend. Dat vergeet je niet. Nu kunnen de vereniging en ik op een ander vlak opnieuw iets voor elkaar betekenen. Daar komt bij dat er veel interessante ondernemers bij de businessclub zijn aangesloten. Altijd interessant om nieuwe contacten te leggen. Als ik onze klantenkring bekijk, zijn er nog steeds veel relaties die via het hechte korfbalnetwerk bij ons zijn gekomen.

Dat denk ik ook, Bart. Op online gebied is er bij veel organisaties nog veel te winnen. Welkom bij KZ/Business. Hoe kan men je bereiken?

'Onze website vindt je op: https://draad.nu. Je kunt bijvoorbeeld rechtstreeks met mij chatten, maar e-mailen kan ook: bart@draad.nu.  Zelfs bellen is mogelijk: 088-0899 700.'

Draad, Nieuwstraat 9, 3861 AJ Nijkerk. mail@draad.nu