• De Theatersalon.

Theatersalon in Zaantheater

[ZAANDAM] Gasten uit de theaterwereld zingen en vertellen zondag 15 oktober vanaf 16.00 uur in het Zaantheater. Deze 'theatersalon' belooft een middag vol theatertips en optredens te worden.

Anderhalf uur vermaak, inspiratie, interessante gasten en boeiende optredens. Theatermaker Bruun Kuijt, die deze zondag jarig is, en programmeur Kim Muller ontvangen gasten uit de theaterwereld die vertellen, spelen en zingen. Het publiek krijgt theatertips en achtergrondinformatie en er is een tombola.

[DE GASTEN] Acteur Bas Hoeflaak vertelt over 'The Play That Goes Wrong', in december in het Zaantheater te zien (in regie van Bruun Kuijt). Musicalactrice Rosalie de Jong wordt geïnterviewd over haar rol in 'Harrie & Eva - een paradijselijke komedie'. Dit gloednieuwe stuk van Jon van Eerd komt eind november naar Zaandam.

Regisseur en schrijver Dick van den Heuvel komt praten over 'Tina de musical', dé feelgood-familiemusical van 2017 die in de herfstvakantie in première gaat in het Zaantheater.

Anita Gundlach, artistiek leider van Mens durf te lezen, vertelt over de novembereditie van de literaire salon. Johan Hoogeboom en De meisjes met de wijsjes zorgen voor de muzikale omlijsting.

[GRATIS TOEGANG] De toegang is gratis, men betaalt alleen 3,50 euro voor drankje en garderobe. Na afloop is er een gezamenlijk diner in de foyer (17,50 euro), met muzikale bijdrage van pianist Johan Hoogeboom

Kaarten bestellen voor de Theatersalon (3,50 euro voor drankje en garderobe) en het diner (17,50 euro, excl. drankje) kan via www.zaantheater.nl of aan de kassa van het Zaantheater. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 075 – 6 555 333. Als er 's avonds een voorstelling is, is de kassa tot 19.30 uur geopend.

[BITTERBALLEN NA VOORSTELLING] Omdat het Zaantheater goud heeft gewonnen in de ANWB-theaterverkiezing (gemiddeld kreeg het theater een 8,6 van de stemmers) worden bezoekers van voorstellingen de hele maand oktober getrakteerd op bitterballen na de voorstelling.