• Zaantheater

Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen begonnen

ZAANDAM De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van het Zaantheater is begonnen en verloopt zeer voorspoedig. De voorstellingen van Ton Kas, Alex Klaasen, Plien & Bianca, Tape Face en Ellen ten Damme zijn het meest populair. Het gaat hard, maar voor veel grote namen zijn nu nog mooie plaatsen beschikbaar!

Cabaret is zoals altijd populair. Bovenaan de lijst prijken de namen van Bert Visscher, Lenette van Dongen, Peter Pannekoek, Najib Amhali en Daniël Arends. In de categorie musical gaat de kaartverkoop van 'Kinky Boots', 'Verliefd op Ibiza' en ''t Schaep met de 5 Pooten' goed. Bij de muziekliefhebbers zijn de concerten van Waylon, The Analogues, Frans Bauer en Dennis van Aarssen & Bigband erg geliefd. Verder is er veel belangstelling voor de spectaculaire openingsvoorstelling 'WAD Live', Jon van Eerd, 'Enkele Reis' met Bram van der Vlugt, Robèrt van Beckhoven, Cirque Alfonse, Celtic Gold en De Verleiders Female.

Ook de jeugdvoorstellingen lopen goed. Veel ouders kiezen voor de nieuwe familievoorstelling 'Repelsteeltje' van Theater Rotterdam en de première van de 'Koning van Katoren'. Maar ook zijn 'Checkpoint' (vanaf 8 jaar), 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks' (vanaf 6 jaar) en 'Doornroosje de Musical' (vanaf 4 jaar) populaire jeugdvoorstellingen.
Naast de kaartverkoop voor losse voorstellingen wordt er ook gretig gebruikt gemaakt van de Serie Cabaret, Serie Theater & Dans, de Serie Jeugdtheater en de Dinsdagmiddagserie.
Iedereen die bij deze, en vele andere voorstellingen – 269 in totaal – aanwezig wil zijn, kan via www.zaantheater.nl kaarten bestellen. De kassa van het Zaantheater is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (als er een voorstelling is tot 19.30 uur) en telefonisch bereikbaar via tel: 075 6555333.