• Volop pret bij de loting

    Judith de Lange

Zaankanter Saentoernooi op 8 juni

STREEK Het 'toernooi der toernooien' nadert met rasse schreden. In het Topsortcentrum De Koog zal op vrijdag 8 juni het 'Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi' gespeeld gaan worden. Na het sluiten van de inschrijving is de organisatie recent op avontuur geweest en dat leverde een hilarische loting op door Hans Kraaij Jr.

Stichting Only Friends ondersteunt het toernooi. Deze stichting maakt het mogelijk voor kinderen met een beperking op een goede manier met sport bezig te zijn.

De stichting biedt een breed scala aan sporten, begeleiding en is afhankelijk van sponsoring. 'We zijn trots en blij deze stichting financieel te mogen ondersteunen, mede namens onze sponsors!' laat een opgewekte Fred Henneke weten.

UNIEKE SAMENWERKING Het De Zaankanter Saentoernooi is dit jaar een samenwerking aangegaan met het Sportbedrijf Zaanstad. Het Sportbedrijf ondersteunt het unieke toernooi. 'We verwelkomen deze nieuwe partner van harte!'

POULES BEKEND Na de zeer geslaagde loting is onderstaande indeling uit de kokers koemn rollen: 

Poule 1: ZITO|TEER, Cormet Catering Sportbedrijf Zaanstad en Horizon College.

Poule 2: Regio College, Klaver Giant, Remo Zaandam en WSP Zaanstreek Waterland.

Poule 3: BDU Media De Zaankanter, Hornbach Zaandam, Hoesjesweb en Loders Croklaan.

Poule 4: Succes Volendam, The Mail Company, Albert Heijn en G&J Totaalbouw.

Alle deelnemende bedrijven zijn inmiddels ingelicht. Het is diezelfde Henneke die besluit met een welluidend 'Iedereen tot 8 juni!!!'