• Ben Hooijschuur

Wandelen met Rondje Haven

ZAANSTREEK De jaarlijkse wandeltocht Rondje Haven is in het voorjaar een uitgelezen moment om een heerlijke wandeling door de Zaanstreek te maken. Bewegen is goed en heerlijk tegelijk! Daarom nodigen LIV-OUTDOOR en Wandelsportvereniging "De Laatste Loodjes" iedereen van harte uit om op Paaszaterdag 20 april mee te doen.

Deelnemers, jong en oud, individueel of in groepsverband, kunnen een keuze maken uit de afstanden 5, 10, 15, en 20 km. De 20 km. is dit jaar voor de eerste keer ingepland. De organisatie streeft ernaar ieder jaar een ander parkoers aan te bieden en meent er opnieuw in geslaagd te zijn de wandelaars te verrassen. Uiteraard blijft de haven van Zaandam centraal staan en is de route door het oude centrum van de stad voor alle afstanden een vast gegeven.

STARTLOKAAL EN STARTTIJD: De start is vanuit de winkel van LIV-OUTDOOR, Stormhoek 24, 1506 SW Zaandam. Er kan tussen 09.00 en 13.00 uur op alle afstanden gestart worden. De winkel is op 20 april al om 08.30 uur open en kan er vanaf dat tijdstip worden ingeschreven. Kosten voor DLL leden € 2,00, Bondsleden € 3,00 en niet leden € 4,00. www.wsvdelaatsteloodjes.nl