Volleyballers Zaanstad op jacht

KOOG AAN DE ZAAN De volleyballers van Zaanstad Heren 1 speelt hedenavond weer een doordeweekse thuiswedstrijd. Dit keer staat Valley Volleybal Prins aan de andere kant van het net. Om 19.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal in Topsportcentrum De Koog en starten de mannen de jacht naar hun tweede overwinning.

De vorige thuiswedstrijd, die ook op een woensdagavond werd gespeeld, leverde een mooie 3-0 overwinning op tegen Coniche Topvolleybal Zwolle. Afgelopen zaterdag hebben de Zaanse heren laten zien dat ze huidige landskampioen Abiant Lycurgus behoorlijk onder druk kunnen zetten. Ze wonnen zelfs een set in deze wedstrijd. De tegenstander van woensdag, Vallei Volleybal Prins, is een team in opbouw met veel nieuwe spelers. Ondanks dat heeft dit team afgelopen weekend wel een punt gepakt tegen Seesing Personeel Orion, één van de topploegen in de eredivisie. Zaanstad gaat er dan ook voor om ook van deze wedstrijd weer een spektakel te maken.

Marijn van Gool speelde afgelopen zaterdag weer mee, maar moest in de vierde set helaas afhaken. De wond aan zijn vinger ging toch weer open. Daardoor is hij opnieuw uitgeschakeld en hij kan komende woensdag dan ook niet meespelen. Bas Roosendaal en Robin Ottenhof zullen weer aanwezig zijn als vervangers op het midden.

De wedstrijd start om 19.30 uur in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de Zaanstad-jeugd loten verkopen waarbij de opbrengst ten goede zal komen aan de jeugdafdeling, want voor Zaanstad heeft de jeugd de toekomst. De toegang tot wedstrijd zelf is gratis.

Wat:
Zaanstad - Valley Volleybal Prins - #eredivisievolleybal heren - woensdag 1 nov 19.30

Waar:
Topsportcentrum De Koog, Wezelstraat 7, Koog a/d Zaan