• Willy Maten

Testlopen bij AV Zaanland

ZAANDAM Exact weten hoe het staat met je hardloopsnelheid? Trek de stoute hardloopschoenen aan en doe mee aan de TESTlopen van AV Zaanland.

De TESTtlopen zijn een jaarlijks terugkerend onderdeel op de loopagenda van en bij AV Zaanland. Ook dit lustrumjaar (10e jaargang) staan deze DRIE TESTlopen open voor iedereen, zowel leden van AV Zaanland als niet-leden. Jong, oud, trimmer of wedstrijdatleet: iedereen is welkom!

DATA Donderdag 28 maart, donderdag 18 april en donderdag 23 mei

AFSTANDEN EN MINIMUMLEEFTIJDEN Iedere TESTloop kent verschillende afstanden waaruit gekozen kan worden. Zie hiervoor de site van av. Zaanland (www.avzaanland.nl) Start eerste series om 19:00 uur

De TESTlopen starten om 19:00 uur; deelnemers lopen in series op basis van de opgegeven verwachte eindtijd (snelste serie eerst). De serie-indelingen met verwachte starttijden worden uiterlijk woensdag voorafgaand aan de wedstrijddag gepubliceerd via de website van AV Zaanland: www.avzaanland.nl. Ook de (handgeklokte) resultaten/eindtijden vind je op diezelfde website.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN Meedoen? Schrijf je in per mail: testlopen@avzaanland.nl Vermeld in je mail welke afstand je wilt lopen, je geboortedatum/categorie + welke tijd je denkt te lopen. De voorinschrijving sluit op de zondag voorafgaand aan de wedstrijddag. Deelname voor leden van AV Zaanland is gratis. Niet-leden betalen 2 euro, te voldoen bij ophalen van het startnummer (uiterlijk 30 minuten voorafgaand aan de wedstrijd).

De wedstrijden worden gehouden bij en georganiseerd door AV Zaanland. De atletiekbaan ligt aan de Vincent van Goghweg in Zaandam; de ingang is via het Laanplein, tussen de Westzijde en het benzinestation.