• Sportservice
  • AZ PR

Kies je sport bij Zaanse verenigingen

ZAANSTAD De lancering van de campagne Kies je Sport Zaanstad is een feit. Een initiatief van Sportbedrijf Zaanstad om verenigingen te ondersteunen om inwoners op eenvoudige wijze de weg te wijzen naar hun sportclub. Alle circa 140 sportverenigingen in Zaanstad staan met hun logo en website of facebook pagina vermeld op de website
www.kiesjesportzaanstad.nl.

De verenigingen die deelnemen aan de Kies je Sport campagne krijgen een Kies je Sport-logo bij hun eigen verenigingslogo geplaatst. Inwoners die op zoek zijn naar een sport zien gemakkelijk alle sportmogelijkheden binnen de Zaanstreek op deze website.

Onderdeel van de campagne is de Kies je Sport Zaanstad-pas. De gratis pas is een laagdrempelige uitnodiging om drie keer gratis te gaan sporten bij een vereniging. Deelnemende sportverenigingen en Sportbedrijf Zaanstad verstrekken de pas. Verenigingen delen de pas uit bij eigen activiteiten zoals clinics en ledenwervingsacties. Sportbedrijf Zaanstad verstrekt de pas aankomende weken tijdens de zomervakantie bij diverse zomeractiviteiten zoals de Zomerschool en buurt-sportdagen.

In de eerste week meldden zich al gelijk ruim 25 sportverenigingen aan. De aanvraag van de Kies je Sport Zaanstad-pas door verenigingen kan via Sportbedrijf Zaanstad.