• Le Champion

Inschrijven voor Dam tot Dam Businessloop

STREEK Het startschot van de 34e Dam tot Damloop zal zondag 23 september klinken. Op deze derde zondag in september leggen jaarlijks 46.000 lopers het parcours van 10 Engelse Mijl (16,1 km) af tussen Amsterdam en Zaandam. Onder hen ruim 30.000 lopers die samen met collega's, relaties of klanten deelnemen in een businessteam.

De inschrijving voor de grootste bedrijvenloop ter wereld wordt opgesplitst in twee momenten. Bedrijven die in 2017 en/of 2016 al een keer deelnamen, krijgen van 19 t/m 25 maart voorrang bij inschrijving. Hierna kunnen overige geïnteresseerde bedrijven zich van 26 maart t/m 3 april inschrijven.

Samen met collega's, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. De spanning vlak voor de start, de passage door de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte kan de dag gezamenlijk worden afgesloten in het Dam tot Dam Park, waar een eigen hospitality unit tot de mogelijkheden behoort.

Steeds meer organisaties investeren in gezond en energiek personeel. Fitte werknemers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. En vergeet vooral ook niet de verhoogde betrokkenheid bij het bedrijf. Samen trainen voor de Dam tot Damloop, of het nou met de directeur is of iemand van de werkvloer, schept een band.

Inschrijfprocedure Businessteams

Organisator Le Champion biedt trouwe klanten een exclusieve voorinschrijving aan. Bedrijven die in 2017 en/of 2016 al een keer hebben deelgenomen aan de Dam tot Dam Businessloop, krijgen namelijk voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 19 maart (9.00 uur) t/m zondag 25 maart. Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, is reeds gestuurd naar de betrokken bedrijven.

Reguliere bedrijven kunnen zich vervolgens vanaf maandag 26 maart (9.00 uur) inschrijven t/m dinsdag 3 april. Naar verwachting zal het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl, binnen enkele dagen uitverkocht zijn. Wie mee wil doen, moet er dus vroeg bij zijn!