Hoog bezoek bij Groen Geel

WORMER Op de eerder verspeelde Korfbal Challenge in het Topsportcentrum Rotterdam heeft bondscoach Leon Simons zijn selectie bekend gemaakt en is vanaf dat moment in voorbereiding op het WK in Leeuwarden. Een onderdeel van de voorbereiding is de oefenstage tegen Top Hoofdklasser Groen Geel.

Op maandag 12 februari komen alle talenten van deze Oranje lichting naar Wormer om tegen de Groen Geel selectie te spelen. Voor Groen Geel, dat geplaatst is voor de Hoofdklasse playoffs, ook een mooie gelegenheid zich alvast voor te bereiden op de allesbeslissende nacompetitie met als inzet een plaats in de Korfbal League. De ploeg van Leon Simons werkt toe naar het IKF U19 Open European Korfball Championship in Leeuwarden.

Er worden maandag in de hal van Groen Geel 4 delen van 20 minuten gespeeld en de wedstrijd wordt geleid door het bekende Wormer arbitrale duo Marcel Luttik en Joeri Kok. Zij gaan, net als op de Korfbal Challenge , beide als scheidsrechter fungeren. Met dat gegeven en gezien de kwaliteiten van de teams moeten dit leuke wedstrijden worden.

De wedstrijd start maandag om 19:20 uur.