• www.pixabay.com

DTS naar Nederlands Club Kampioenschap 2018

WIJDE WORMER Traditioneel is het NCK op de weg de spectaculaire uitsmijter van het Wielerseizoen. Ook voor de Zaanse Wielerclub DTS is de datum zaterdag 29 september, rood omcirkeld. Deze dag zal gestreden worden om het Rood, Wit Blauw in één van de aller zwaarste disciplines van de wielersport, de ploegentijdrit.
Een keer per jaar met zes of vier clubgenoten je club vertegenwoordigen was en is voor vele DTS'ers altijd een eer om daar onderdeel van uit te maken. Iedere Wielrenliefhebberr herinnert zich nog de NCK Titels van de afgelopen jaren van de Elite & Beloften ploeg van DTS met de o.m de coryfeeën Niki Terpstra, Ramon Sinkeldam, Jelmer Asjes en Cees Bol. Ook dit jaar zal DTS weer vertegenwoordigd zijn in alle vier de categorieën. Jeugd, Junioren, Dames en natuurlijk de Elite en Beloften. De afgelopen maanden is al een begin gemaakt met de trainingen en de selecties onder deskundige leiding van het trainersgilde van DTS. Ook is en wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de organisatie voor maar zeker ook op 29 september zelf, zodat niets meer aan het toeval is
overgelaten. Bus, ploegleiders auto, mechanieker, verzorgers etc. etc. De komende weken gaan de puntjes op i worden gezet bij zowel de renners en rensters als de begeleiding van DTS.
Wij willen u verwijzen naar www.nckdronten.nl waar u alle informatie kunt vinden over dit jaarlijks unieke en fantastisch georganiseerd wielerevenement.