• Ab Trik

Andere opzet WormerSports beach event

WORMERLAND Het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer zal van donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust hun favoriete sport kunnen uitoefenen. Het evenement zal echter een andere opzet krijgen.


Beachkorfbal zal dit jaar niet gespeeld worden omdat korfbalvereniging Groen Geel niet in staat is om hun onderdeel te organiseren.

Gelukkig geeft dat weer extra ruimte in het schema voor de spectaculaire sport Beachtennis dat in samenwerking met tennisvereniging De Spatter georganiseerd gaat worden. Daarnaast zal de vrijdagavond worden afgesloten met een muzikale live act zodat er nog even na gefeest kan worden.


Het programma van het beach event zal donderdag 20 juni uit de volgende onderdelen bestaan: beachvoetbal door de jeugd van Wormerland en 19.00 uur beachvoetbal door gehandicapten. Vrijdag 21 juni uit beachtennis en live muziek. Zaterdag 22 juni beachvolleybal en vanaf 19.00 uur een knalfeest met muzikale optredens.