• DK Media

Zaanse Anne en Eve schreven mee aan internationaal boek

ZAANSTREEK De Zaanse onderneemsters, Anne Vrieze en Eve van Dijk hebben meegeschreven aan het Engelstalige boek met een titel die ongetwijfeld meedingt naar de langste boeknaam van dit jaar: 'The only 21 stories you will ever need to be succesful in life and business'.

Het boek is onlangs uitgekomen en is samengesteld door de Nederlandse spreekster/businesscoach Lucinda Douglas. Anne en Eve hebben, als succesvolle Zaanse onderneemsters, ieder een hoofdstuk geschreven. De uitgave bevat 21 verhalen van achttien vrouwen en drie mannen uit alle delen van de wereld. Wat hen bindt is dat ieder zich op hun eigen manier vanuit pijn en ellende op jonge leeftijd hebben ontwikkeld naar succesvolle ondernemers.

GEPEST Zo is Anne vreselijk gepest op de basisschool in Krommenie. Inmiddels mag ze zich Zaanse Zakenvrouw van 2017 noemen. De onderneemster is succesvol met haar online WWZ Academie waarmee zij werkzoekende vrouwen opleidt tot consulent in het sociale domein bij gemeentes.

Eve voelde zich door haar ouders en anderen niet gezien. Ze is inmiddels eigenaar van Kappa Helpt! waarmee zij vervanging van (overbelaste) mantelzorgers regelt. Ook adviseert zij via haar andere bedrijf Mevrouw Van Dijk bedrijven hoe zij medewerkers kunnen ondersteunen als ze werken én mantelzorger zijn.

De Zaanse boekpresentatie heeft woensdag 21 november plaats om 19.30 uur bij BIND op het Hembrugterrein. Voorafgaand is de workshop Opschalen door Online ondernemen. Anne Vrieze geeft die voor onderneemsters van het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus. Het boek is nu te koop via Amazon.com als Ebook. Binnenkort komt het ook uit als paperback.