• Sporters Bas de Groot, Coen Nusse en Klaas Woudt serieus aan de slag

    Hans de Wolff

Win vrijkaarten voor All Starsin het Zaantheater

ZAANDAM Na het overweldigende succes van de film en de serie is 'All Stars' nu ook te zien in het theater. De voorstelling komt in oktober naar het Zaantheater, en lezers van de Zaankanter maken kans op vrijkaarten. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger: een feelgood musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

Als 'opwarmer' voor de musical werd onlangs al een druk bezochte All Stars PubQuiz gehouden in het clubgebouw van de SV Fortuna Wormerveer. Daar werd tijdens de traditionele donderdagse clubavond een flinke strijd geleverd tijdens een bij tijd en wijle lastige quiz gepresenteerd door de journalist Kees Klinkenberg. Uiteindelijk ging een zestal Fortunezen aan de haal met de hoofdprijs t.w. zes vrijkaarten voor de voorstelling van vrijdag.

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze 25 zijn is hun leven echter behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen stellen hun vriendschap flink op de proef. Op zondag ontmoeten ze elkaar echter steevast op de groene mat. Ze vergeten alle zorgen van het dagelijkse leven en hebben dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren.

Lezers die kans willen maken op vrijkaartjes voor All Stars dienen een email te sturen naar emailadres lezersactie@zaantheater.nl ovv uw naam en telefoonnummer. Het mailtje moet uiterlijk 25 oktober bij de redactie van de Zaankanter zijn. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Voorstellingen op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondagmiddag 28 oktober en begint om 20.15 uur (26 en 27 oktober) en 15.00 uur (28 oktober).