• De cast van The Play That Goes Wrong.

    Raymond van Olphen

Win kaarten voor The Play That Goes Wrong in Zaantheater

ZAANDAM 'The Play That Goes Wrong' is al in 29 landen een gigantisch succes. De eerste Nederlandse versie, in een frisse bewerking van Owen Schumacher (Koefnoen) en geregisseerd door de Zaanse Bruun Kuijt, is op zaterdag 9 december in het Zaantheater te zien. De Zaankanter/Krommenieër geeft in samenwerking met het Zaantheater twee keer twee vrijkaarten weg aan lezers van deze krant.

Een cast vol komedietoppers, onder wie Rop Verheijen en Anne-Marie Jung, speelt een winkeliersvereniging die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren '20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. De acteurs raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Één ding is zeker. 'The Play That Goes Wrong' staat garant voor razendsnelle slapstick en tranen van het lachen.

De cast bestaat uit Tina de Bruin (Bitterzoet, Gouden Bergen), Bas Hoeflaak (Droog Brood, Snorro), Anne-Marie Jung (Klokhuis, Petticoat), Rop Verheijen (Purper, Familie Kruys), Ergun Simsek (Flikken Maastricht, Van God Los) en André Dongelmans (Toren C, Het Diner).

Lezers van deze krant die kans willen maken op vrijkaarten, kunnen een mailtje sturen naar info@zaantheater.nl met hun gegevens. Zij worden door het Zaantheater zelf benaderd als zij gewonnen hebben.

Kaarten voor The Play That Goes Wrong (vanaf € 16,25 plus € 3,50 voor drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel. 075-6 555 333.