• Alle ruimte in clubgebouw Czaar Peter

    Paradijsvogel

Vogelbeurs bij de Paradijsvogel

ZAANDAM Vogelvereniging "de Paradijsvogel" houdt zaterdag 24 november haar maandelijkse vogelbeurs van 9.30 tot 12.00 uur in het clubgebouw Czaar Peter, Madagaskar 16, 1505 VH in Zaandam. De entree is € 1,- p.p., kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.


Op deze gezellige beurs wordt een flinke verscheidenheid aan mooie vogels te koop aangeboden, maar de bezoekers kunnen ook hun overtollige gezonde vogels te koop aanbieden (vooraf wel even contact opnemen met de secretaris).

Op deze beurs kunnen de liefhebbers ook terecht voor het uitgebreide assortiment aan vogelvoer en kweekbenodigdheden van Van der Aart Diervoeders.

Wie op zoek is naar vogels van ervaren vogelliefhebbers of vragen heeft over vogels doet er goed aan zeker even langs te komen. 'We zien u graag op onze beurs!' laat een opgewekte Marjolein de Boer-Buskens, secretaris van de vogelvereniging de Paradijsvogel. 'Onze kantine is open voor wat te drinken of een lekkere versnapering.'

Naast de vogelbeurs organiseert "de Paradijsvogel" vrijwel elke maand ook een lezingavond. Om meer mensen kennis te laten maken met deze mooie vogelhobby, nodigt de vereniging ook niet-leden uit om deze informatieve avonden bij te wonen.

De lezingsavonden worden op de derde dinsdag van de maand gehouden in het clubgebouw Czaar Peter, aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis.

Wie vragen heeft over de vogelbeurs of de lezingsavond kan mailen naar info@vvdeparadijsvogel.nl of bellen naar de secretaris M. Buskens op 06-18093761. Natuurlijk staat op de website www.vvdeparadijsvogel.nl ook veel informatie.