• www.pixabay.com

Verras de Mantelzorger

STREEK De jaarlijkse "Nationale Dag van de Mantelzorg" zal op 10 november gevierd worden. Het thema dit jaar is "Verras de Mantelzorger". Op deze dag laten we met z'n allen zien dat wij mantelzorgers waarderen. Ook in Zaanstad zetten wij jongere en oudere mantelzorgers in het zonnetje en dat doen wij op acht verschillende locaties. Deze bijeenkomsten voor mantelzorgers worden in samenwerking met de Sociale Wijkteams van Zaanstad georganiseerd.


BIJEENKOMSTEN VOOR MANTELZORGERS
Op 9 en 10 november worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd. Op vrijdag 9 november zal dit in de ruimte van het Sociale Wijkteam geschieden op de John Lennonstraat 71 in Rooswijk. Op zaterdag 10 november worden bijeenkomsten gehouden in Amandelbloesem, Vinkenstraat 2 in Wormerveer - Buurtcentrum de Stolp, Kerkstraat 12 in Koog aan de Zaan - Buurtcentrum De Bovenkruier, Drielse Wetering 49 in Zaandam - Verzorgingshuis Saenden, Nova Zembla 2, Zaandam - Buurthuis Kleurrijk Ds. M.L. Kingweg 157a, Zaandam en bij Dirk Prins op de A.G. Verbeekstraat 35 in Zaandam.


FILMMIDDAG VOOR JONGERE MANTELZORGERS
Speciaal voor jongere mantelzorgers is er op zaterdag 10 november een Filmmiddag in De Fabriek in Zaandam. Als je hieraan wilt deelnemen, geef je dan op via het wijkteam of ga naar onze nieuwe website www.mantelzorgersonderelkaar.nl. Daar vind je meer informatie aanvangstijden en locatie van de bijeenkomsten en kunt u zich/kan jij je als mantelzorger opgeven voor deelname.