• De grote finale van de show van Hans Klok.

    Andy Doornhein

Spektakel met Hans Klok in Zaantheater

ZAANDAM Illusionist Hans Klok komt van 1 tot en met 3 december naar het Zaantheater met zijn adembenemende spektakelshow 'House of Horror'. Wegens groot succes vorig seizoen is de show opnieuw in Zaandam te zien, mét nieuwe acts en trucs! Hans Klok overtreft met 'House of Horror' al zijn eerdere shows.

Het spookt in het Zaantheater! Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Maar Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij in tal van illusies onverschrokken de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. Het publiek ziet in deze griezelshow een totaal nieuwe Hans Klok. Met spectaculaire beelden en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

In Hans Klok's 'House of Horror' worden veel illusie-grenzen overschreden. Horrorfans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow vol freakachtige wezens als fakirs, heksen, trollen en andere onaardse creaturen en internationaal bekroonde circusacts. Uiteraard ziet u de 'master of magic' zelf, in vele, vele gedaantes en verschijningen, die u nog heel lang zullen blijven achtervolgen.

Vrijdag en zaterdag vanaf 20.15 uur en op zondag een matineevoorstelling om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.zaantheater.nl of tel. 075-6555333. Iedereen die kaarten voor de Toprang bestelt, kan Hans Klok na afloop van de show ontmoeten. tel.: 075- 6 555 333.