• Tijdelijke Beatrixbrug Westknollendam

    Dura SPIE Janson Fotograaf Ron Bie Media

Reparatie tijdelijke Beatrixbrug

WESTKNOLLENDAM De Tapsloot bij Westknollendam is gestremd voor alle scheepvaartverkeer. De oorzaak is een beschadiging van de tijdelijke Beatrixbrug. Het beweegbare deel van de brug kan niet omhoog. Daarom is de Tapsloot vanaf dit moment gestremd voor het scheepvaartverkeer. Het wegverkeer kan wel gebruikmaken van de tijdelijke Beatrixbrug.

In de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 september zijn er reparatiewerkzaamheden tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Het verkeer moet dan ter hoogte van de Beatrixbrug over één rijstrook rijden. Er geldt in deze periode een om-en-om-regeling met verkeerslichten. Houdt rekening met extra reistijd. Indien nodig kan vanwege veiligheidsredenen een korte verkeersstop ingelast worden.

De aannemer werkt momenteel hard aan een oplossing. Zodra bekend is wanneer het scheepvaartverkeer weer onder de brug door kan, wordt dit bekend gemaakt.  

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.