• Groote Weiver

Programma Groote Weiver

WORMERVEER Hou de agenda maar vast gereed want hier komt het programma van de Groote Weiver aan de Industrieweg 1a.

Woensdag 21 maart is er tussen 13.30 en 16.00 uur weer een repair café. De middag is gericht op het repareren van fietsen, kleding, elektrische apparaten en kleine meubels. Kom langs met defecte spullen en er wordt gekeken of het nog gemaakt kan worden. Ook mensen die willen helpen met repareren zijn welkom.

De kringloopwinkel van de Groote Weiver is donderdag 22 maart weer dé ontmoetingsplek voor mensen met een liefde voor handwerken! Iedereen kan langskomen met een eigen projectje om tips en ervaringen uit te wisselen met andere handwerkliefhebbers. Het handwerkcafé is van 10.30 uur tot 12.30 uur en heeft gratis toegang.

Bij Filmhuis De Groote Weiver draait donderdag 22 maart vanaf 20.30 uur de film 'Frank'. Jon woont in een Engels kuststadje en droomt ervan om muzikant te worden. Hij krijgt een unieke kans aangeboden om zich aan te sluiten bij een onconventionele pop-band genaamd 'The Soronprfbs', een naam die niemand uit kan spreken. Aan het hoofd van deze band staat de mysterieuze en charismatische Frank, een zanger die te allen tijde een masker op heeft. Samen met zijn excentrieke hulpje Clara zetten ze Jons wereld op zijn kop. Ze sluiten zich een jaar lang op in een afgelegen huis om een nieuw album te maken. De entree bedraagt €2,50.

Op vrijdag 23 maart kan iedereen vanaf 18.00 uur weer genieten van een vegetarische maaltijd tijdens de wekelijkse buurtmaaltijd. Deelname bedraagt €6. Aansluitend is er de 80's Spring Party vanaf 21.00 uur. Cocktails, een lichtshow en wel drie dj's maken het feest compleet.

Zondagmorgen 25 maart is er tai chi vanaf 10.30 uur. Even ontspannen in het weekend. Tegen de klok van 15.00 uur start het maandelijkse Probieren. Het bierteam selecteert een brouwerij uit Noord-Holland waarvan de lekkerste bieren geproefd zullen worden. In de zaal wordt er voor de kinderen de film 'De reis van Chihiro' gedraaid. Ook kinderen van ouders die niet aan de bierproef meedoen zijn welkom. Voor €4 kan er ook een maaltijd worden besteld. Aanmelden kan via bierproef@degrooteweiver.nl.

Het probieren is vanaf 15.00 uur en deelname bedraagt € 17,50.