• Paul Tang.

    Via Mark Damman

Praten over Europa bij Wij Zijn Zaankanters Café

STREEK Onze stem uitbrengen voor het Europees parlement mogen we op 23 mei doen. Europarlementariër Paul Tang gaat tijdens het Wij zijn Zaankanters Café van 14 mei het gesprek aan over de invloed van Europa op onze regio.

De voors- en tegens van een Nexit en in het gesprek zal worden ingegaan op zijn strijd tegen Shell, Bono en andere grote bedrijven die aan belastingontwijking doen. Maar ook de beter bescherming van onze data bij de internationale tech giganten en hoe we met elkaar in Europa moeten werken aan verduurzaming zal aanbod komen. Wil je meepraten over deze onderwerpen? Kom dan naar De Fabriek. Wij zijn Zaankanters is een platform voor sociaal betrokken Zaankanters die zich inzetten voor de Zaanse samenleving. Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek en heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen en daarom is de avond voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn Zaankanters Café is dinsdag 14 mei vanaf 19.30 uur is de inloop. Van 20.00 - 21.00 uur is het interactieve gesprek met Paul Tang in het café van Filmtheater De Fabriek aan de Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Toegang is gratis.