Popkoor zoekt diverse stemmen in aanloop naar jubileumjaar

ZAANDAM "Gezocht … mannen (maar ook vrouwen) die niet alleen onder de douche of bij een karaokesessie goed kunnen zingen." Aldus Maikel van Riel van Popkoor Vocal Invention. "Ben je tussen 18 en 55 jaar oud? Meld je dan aan. "Vooral tenoren, bassen en alten zijn welkom. Maar ben je sopraan of mezzo? Ook dan kun je je aanmelden."

Popkoor Vocal Invention is een vijfstemmig popkoor dat streeft naar kwaliteit van zingen en presentatie. Een grote, gezellige en actieve vereniging, begeleid door een professionele dirigent, pianist en regisseur en bij optredens zelfs door een volledig combo.

"In mei 2017 hebben we een theaterconcert uitgevoerd op het podium van de grote zaal van Het Zaantheater. En in het voorjaar van 2020, ons 25-jarig
jubileumjaar, staan we daar met een nieuwe eigen theaterconcert weer. Misschien wel samen met jou", aldus Maikel van Riel.

De repetities zijn steeds op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in verenigingsgebouw Czaar Peter. Dit is te vinden aan de Bloemgracht 56 in Zaandam. Kijk voor meer informatie op: www.vocal-invention.nl.