• Via Martin van Druten

Pop- en musicalkoor Pop-Art in Maria Magdalenakerk

WORMER Om haar 20 jarig bestaan te vieren zal Pop- en musicalkoor Pop-Art op 17 februari een zondagmiddagconcert verzorgen in de Maria Magdalenakerk.

PopArt is een pop- en musicalkoor uit Graft-De Rijp. Het telt ca. 60 amateurzangers en -zangeressen. Zij werken met een gevarieerd repertoire en brengen een diversiteit aan muziekgenres ten gehore: (neder)pop, rock en gospel; en ook musical- en filmmuziek.
Het koor oefent op zingen zonder bladmuziek en in meerstemmige uitvoeringen en besteedt aandacht aan presentatie met o.a. passende choreografie. Het koor staat onder leiding van dirigent Simon Boerke. Muzikale duizendpoot Jan Doedens is de vaste pianist. De instrumentale begeleiding wordt verder aangevuld door Mark Boesveld op basgitaar en Rens Boerke met percussie.
Aanvang: 14:30 uur, zaal open 14:00 uur. Reserveren à € 13,- via tel: 075-6423388, 075-6421282 of via mail concertmmwormer@gmail.com Niet gereserveerde kaarten aan de zaal € 15,- inclusief pauzedrankje. Meer info: www.concertenwormer.nl of
www.popart-koor.nl