• KK Media

#sterkmetelkaar goed voor 100.000 euro

KOOG AAN DE ZAAN Eigenlijk kon het ook niet misgaan. Alles werkte mee. Vandaar dat er vandaag door een record aantal deelnemers een recordbedrag aan opbrengst werd gegenereerd tijdens [Z}aan de Wandel editie 2019.

Andermaal was het startpunt het plein bij het Topsportcentrum De Koog. Door een nieuw team aan medewerkers was een perfecte ambiance geschapen en vertrokken alle deelnemers opgewekt voor hun 5, 10 of zelfs 15 kilometer wandeling door de Zaanse omgeving.

Voor de achterblijvers op het plein was er voldoende afleiding. Al was het alleen maar om oude contacten weer aan te halen of gewoon te genieten van de muziek. Op het moment dat de eerste wandelaars zich bij de finish kwamen melden werd er achter de schermen nog driftig opgeteld. Welk bedrag zou er op de cheque geschreven kunnen worden?

Uiteindelijk leek dat het fenomenale bedrag van 90.000 euro te zijn. Organisator Dick Dekker kon dat ook ook met grote trots melden dat #sterkmetelkaar echt werkt! Dat de uiteindelijke opbrengst richting de 100.000 gaat oplopen was aan het einde van de dag reden voor nog meer gejuich.

Vandaar ook Dekker' s oproep om nu al te gaan denken aan de 2020 editie. ' Op naar het volgende record!' zo daagde hij zijn publiek uit.