• Editie 2017 podium

Oude Babbels live locatie

KROMMENIE De jubileumeditie Babbels Live 2018 zal toch nog 'gewoon' op de vertrouwde plek op het Provily Sportpark in Krommenie gehouden. Het voormalige KVV veld is nog altijd beschikbaar.

Organisator Ad de Lange kreeg na overleg met de gemeente Zaanstad te horen dat de locatie waar woningbouw gepland staat in elk geval in juni 2018 nog beschikbaar zal zijn voor het muziekevenement. Een mededeling waar De Lange blij van werd.

Het volledige programma staat inmiddels vast. Het programma voor zaterdag 9 juni kent in Tino Martin, Wolter Kroes, Benjamin, De Lawineboys, Snollebollekes, Dirk Drost, John West, Party Animals en Zus een zeer gevarieerde podium bezetting.

Eén van de meest spraakmakende bezettingen van de Babbels Live zondag is ongetwijfeld die van zondag 10 juni. Dan komen achtereenvolgens Bløf; De Dijk; Waterproof shampoo; Achtung Babies(Tributeband U2) naar Krommenie.

Voor beide dagen zijn zevenduizend kaarten beschikbaar. Bijna dertig procent van de Early Bird-kaarten zijn al verkocht via www.babbelslive.nl.
Vanaf woensdag 13 december zijn ook hardcopy-kaarten te koop, eventueel als kerstcadeau. Zaterdag: Early Bird €22,50, reguliere kaarten € 27,50 en aan de poort € 32,50. Zondag Early Bird € 32,50, regulier € 37,50, aan de poort €42,50.

Eén van de vroegere Zaanse voetbalclubs is KVV (Krommenieer Voetbal Vereniging). De vereniging werd opgericht op 14 augustus 1917. In 1999 ging de club samen met GVO. De nieuwe club ging verder onder de naam Sporting Krommenie. Het standaardelftal speelde in het laatste seizoen (1998/99) in de vierde klasse zondag van het district West I.