• Onder het toeziend oog van penningmeester Mariska Kruijver en voorzitter Wim IJsseldijk heeft Franklin Meyerhoven zijn contract getekend.

    ZVV Zaandijk

Nieuwe trainer Zaandijk

ZAANDIJK Na twee periodes assistent-trainer te zijn geweest bij ZVV Zaandijk, vervolgt de club haar weg met Franklin Meyerhoven als nieuwe selectietrainer. Hij volgt daarmee Ron Karreman op.

Na een gedegen evaluatie van alle mogelijkheden, is de keuze is gevallen op Franklin Meyerhoven. ZVV Zaandijk wordt voor Franklin zijn eerste klus als eindverantwoordelijke. Zijn eigen actieve loopbaan moest hij al (te) vroeg beëindigen. Zijn eigen (prof)voetbalcarrière duurde door blessures korter dan bedacht.

Om toch in het voetbal actief te blijven, besloot Franklin zijn trainerspapieren te gaan halen en heeft dit met goed gevolg kunnen afronden. Als assistent-trainer en coach van het tweede team van Zaandijk, heeft Franklin laten zien klaar te zijn voor de volgende stap en te passen bij het DNA van de club.

Bij Zaandijk is men verheugd hem de kans te kunnen bieden zich verder als hoofdtrainer te gaan ontwikkelen.

De tweede helft der competitie is voor Zaandijk wisselend begonnen. Bij koploper Ilpendam werd ogenschijnlijk een goede 2-2 remise behaald. Daar was vooraf voor getekend, maar na afloop overheerste het gevoel dat er iets is blijven liggen in het Ilpendamse.

Een afgekeurd doelpunt bij een stand van 1-2 maakte zelfs dat trainer Ron Karreman zich bestolen voelde. Over het veldspel toonde hij zich wel tevreden.
Op een lastig veld en met hinderlijke wind viel het niet mee om tot goed spel te komen.
'De jongens probeerden in ieder geval te voetballen. Dat biedt perspectief voor het vervolg.'