• Aangeleverd

Nieuwe kerstshow Zaanse Roller Club Pauwin

ZAANDAM Zaanse Roller Club Pauwin presenteert vrijdag 15 en zaterdag 16 december haar nieuwe kerstshow: DreamZzZ in Sporthal de Struijck aan de Oostzijde 132. Het belooft een show te worden voor jong en oud. De rijders en rijdsters laten zien dat in dromen niets onmogelijk is.

Al maandenlang zijn de voorbereidingen bezig voor de jaarlijkse kerstshow van de Zaanse Roller Club Pauwin. Vele vrijwilligers zijn dan ook weer bezig om de show in pracht en praal tot stand te laten komen.

Dit jaar staat de show in het teken van Dromen. Van de ergste nachtmerrie tot aan de mooiste fantasie, alles passeert de revue. De 45 leden, van 4 tot 35 jaar oud, nemen het publiek mee naar dromenland en laten tijdens de 2 uur durende show hun rolschaatskunsten zien.

Een tipje van de sluier: mooie kostuums, choreografieën, muziek, overweldigend decor en de lichtshow van PartyZaan. Op vrijdag 15 december start de show om 20.00 uur en op zaterdag 16 december om 16.00 uur. De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 5 en vanaf 12 jaar € 7,50. De show is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Kijk voor meer informatie op de www.zrcpauwin.nl