• Het wordt een dolle boel in het Zaantheater.

    Aangeleverd

Nationaal Theaterweekend

Voorstellingen bekend

ZAANDAM Voor slechts €10 naar de spektakelshow van de Ashton Brothers of naar de sprookjesmusical 'De Kleine Zeemeermin' (6+) van Theater Terra in het Zaantheater: dat kan tijdens het Nationaal Theaterweekend. Van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater. Ook de deuren van het Zaantheater gaan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen vol sprankelende activiteiten en voorstellingen. De titels van de voorstellingen zijn inmiddels bekend. Tijdens het Theaterweekend zijn vier verschillende voorstellingen te zien.

Tijdens het Theaterweekend zijn vier verschillende voorstellingen te zien. Alle voorstellingen kosten slechts 10 euro per kaart. Op zaterdagavond kunnen kinderen en hun (groot)ouders in de grote zaal genieten van 'De Kleine Zeemeermin' (vanaf 6 jaar) van Theater Terra. Laat je in de kleine zaal tijdens de Comedy Night verrassen door MC Aron Elstak, die de jonge comedians Johan Fretz, Lonneke Dort en Oldenosborn presenteert. De Ashton Brothers spelen zondagmiddag 'Enfants Terribles' in de grote zaal. Deze spektakelshow is gegarandeerd een mooie belevenis, die ook geschikt is voor kinderen. In de kleine zaal brengt Golden Palace 'Shop till you drop', een beeldende, absurd-humoristische voorstelling over shoppen.

Het Nationaal Theaterweekend in het Zaantheater wordt traditioneel geopend met de NachtParade op vrijdagavond. Ga voor slechts 10 euro mee op avontuur door het hele theater en beleef korte voorstellingen en theatrale ontmoetingen op bijzondere plekken. Geniet van de Meemaakmuziek van Suzanne Mateysen in de orkestbak, muzikaal cabaret van Johan Hoogeboom en Dorien Haan in de artiestenfoyer, een korte muziektheatervoorstelling van Frits Lambrechts en Elsbeth Vernout of verhalenverteller Giovanni Massetti in de regiecabine. Bekijk een voorstelling door de spiegel van kleedkamer 12 en wat gebeurt er in het laad- en losperron van de grote zaal? Het gezellige muzikale hart van de NachtParade is de foyer, waar leerlingen van Vocal Academy Jozien van Dorst de mooiste nummers zingen. Een kaartje van 10 euro geeft toegang tot alle voorstellingen en festiviteiten. Achter de schermen van het Zaantheater een kijkje nemen? Zaterdagmiddag start er tussen 12.00 en 17.00 uur elk uur een gratis rondleiding. Kaarten: www.zaantheater.nl