• Ramon Verkooijen en Job Uitgeest 

    Priscilla Yvette Verkooijen-v.d. Eeckhout

Muzikale talenten Job en Ramon komen eindelijk naar Zaandam

ZAANDAM Na optredens in Beverwijk en Heemskerk is het nu eindelijk gelukt het muzikale duo Ramon Verkooijen en Job Uitgeest naar Zaandam te halen. Een ieder die van akoestische muziek houdt kan zijn hart ophalen. Op zaterdag 9 februari staat het tweetal op de bühne bij Heroes Music Bar, Dm 4 in Zaandam.

Op het PACT+ Amsterdam studeerden Ramon Verkooijen en Job Uitgeest in 2018 na drie jaar studie beiden af als Artiest/Muziek in het hoofdvak Zang. Daarnaast spelen zij (bas)gitaar en piano, iets wat de twee jongemannen zichzelf hebben aangeleerd.

In het eerste jaar van de opleiding vonden zij een klik en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Het tweetal ging gedurende de studieperiode en ook daarna verder als Job&Ramon Acoustic Duo en lieten zij hun muzikale talent zien en horen in onder andere Beverwijk en (waar Job vandaan komt) Heemskerk.

Daar bleef het niet bij want regelmatig werden het tweetal uitgenodigd op bruiloften, partijen en zelfs huiskamerfeestjes om een optreden weg te geven. De in Zaandam geboren en getogen Ramon, met nog veel meer muzikaal talent in zijn familie, vond het hoog tijd worden om zich te laten zien en horen in zijn eigen stad. De muziek overheerst in de familie. Zijn opa Franklin van den Eeckhout (zang/gitaar), oom (broer van opa) Roy van den Eeckhout (zang/gitaar), oom (broer van opa) Ferry van den Eeckhout (zang/drums) spelen in de band Hot News, achterneef (zoon van oom Ferry) Patrick van den Eeckhout (zang/basgitaar) speelt in de Volendamse band The Gringo's, en zijn moeder Priscilla was jaren zangeres van de band Blue Velvet. Op dit moment is Ramon met Dirk Scheele als bassist/zanger.

Op zaterdag 9 februari staat het duo op de bühne bij Heroes Music Bar in Zaandam. Daar brengen zij vanaf 20.30 uur hun repertoire van pop, ballades & blues van toen, maar zeker ook songs van nu, ten gehore. Natuurlijk hoopt het tweetal op veel publiek en meer bekendheid in de Zaanstreek.

Wijzigingen opslaan

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina: Job&Ramon Acoustic duo óf kom gewoon gezellig langs bij Heroes Music Bar, Dam 4 te Zaandam