• Bij FluXus werkt Theater MUS op dit moment met alle musicalklassen aan verschillende voorstellingen.

    MUS

Musicalklassen van Theater MUS presenteren zich in drie musicals

ZAANDAM Bij FluXus werkt Theater MUS op dit moment met alle musicalklassen aan verschillende voorstellingen. Zondag 10 juni stond 'Toscane' op de planken tijdens het Jongerentheaterfestival in het Zaantheater. Zondag 24 juni kunnen mensen genieten van 'De Kikkerprins (maar dan anders)' en 'De Wolf en de 7 Meiden' in de Verkade-zaal van FluXus. Zondag 1 juli zijn alle drie de musicals te zien in de Verkade-zaal van FluXus aan de Westzijde.

De Kikkerprins (maar dan anders) gaat over prinses Fabiolalala die zich heel erg verveelt. Weet je wel hoe saai het is om de hele dag een prinses te moeten zijn? Prinses Fabiolalala gaat in staking. Haar vader en moeder zijn ten einde raad en trekken een heel entertainmentteam uit de kast. Niets helpt. Maar wat doet dat vreemde wezen daar aan de overkant? Wie is dat? Deze musical is op 24 juni tweemaal te zien in de Verkadezaal van FluXus, om 11.00 en om 13.30 uur.

Zondag 1 juli kan het publiek De Kikkerprins nogmaals zien in de Verkade-zaal om 11.30 uur. Entree is 1 euro. Voor kinderen tot 4 jaar en met FluXus-pas is de entree gratis. De Wolf en de 7 Meiden: Wolf is hip… denkt hij. Wolf maakt indruk… denkt hij. De 7 buurmeisjes denken daar toevallig nou net even heel anders over. Het is maar beter dat ze niet met hem gezien worden. Maar ja, dat is vrij lastig als Wolf je buurjongen is en elke dag komt aanbellen. Tijd voor een plan! Een eigenzinnige musical naar het klassieke sprookje 'De Wolf en de 7 Geitjes'. Deze musical is op 24 juni tweemaal te zien in de Verkade-zaal van FluXus, Westzijde 148 in Zaandam, om 16.00 en om 19.00 uur. Zondag 1 juli kunnen mensen De Wolf en de 7 Meiden nogmaals zien in de Verkade-zaal om 15.00 uur. Entree is ook hier 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de entree gratis. Meer info over de lessen en voorstellingen van MUS bij FluXus is terug te vinden op www.fluxus.nl en www.theatermus.nl. Alle info het Zaantheater (Nicolaasstraat 3) staat op www.zaantheater.nl. Theater MUS is een musicalschool voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar in Den Haag en Zaandam. De plek waar kinderen in hun vrije tijd naar hartenlust kunnen acteren, dansen en zingen en uiteindelijk in een musicalvoorstelling kunnen spelen.