• Piet-Hein Out

Magic Circus naar Zaandam

Een modern circus met een twist

"We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Nederlands Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Zaanstad heeft de primeur, hier gaat de show in première. De intieme Magic Dome circustent verschijnt op parkeerterrein De Burcht te Zaandam. Maandags is er geen voorstelling, maar op alle andere dagen van vrijdag 8 maart tot en met woensdag 13 maart kan iedereen om 16:00 uur komen genieten", aldus Piet-Hein Out, communicatie Magic Circus.

Twist

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Out: "Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een perfect uitje voor het hele gezin. Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt, beleef je van alles. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken."

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop; online via www.magic-circus.nl én bij alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de circuskassa. Deze opent 60 minuten voor een voorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf slechts €12,-. In diverse winkels, en online, zijn kortingsbonnen te vinden.

LEZERSACTIE

Lezers van De Zaankanter die online hun kaarten bestellen kunnen de code ZAANKANTER invoeren. Hiermee kan je gebruikmaken van de actie KIND GRATIS per volledig betalende volwassene op de rangen Stoelen en Fronttribune.