Zonnebloemafdeling Kalf-Kogerveld zoekt bestuurslid bezoekwerk

14-08-2019, 16:14 | Lezersnieuws | Natasja

De Zonnebloemafdeling Zaandam Kalf-Kogerveld is hard op zoek naar een bestuurslid bezoekwerk. Bij voorkeur mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking.
De taken van het bestuurslid bezoekwerk zijn o.a.: coördineren van het bezoekwerk in de afdeling, het voeren van intakegesprekken en koppelen van mensen die huisbezoek wensen aan vrijwilligers op basis van interesses en wensen. Het werkgebied bestaat uit Zaandam Kalf-Kogerveld en kan uitgebreid worden naar omliggende afdelingen.

MOOIE MOMENTEN
Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten. Met de inzet van veel vrijwilligers. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Niet alleen is dit bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

GEÏNTERESSEERDEN
Het is niet noodzakelijk dat het bestuurslid bezoekwerk uit de wijk Zaandam Kalf-Kogerveld komt. Heeft u interesse om bestuurslid bezoekwerk te worden bij Zonnebloemafdeling Kalf-Kogerveld of wilt u meer informatie, neem dan contact op met: Frans Wolf, tel. 06- 5142 5202, mail: f.wolf95@upcmail.nl of kijk op: www.zonnebloem.nl/zaandam-t-kalf-kogerveld