• BDU Media

Maak kans op rondreis door IJsland met uw leukste zomerfoto

ZAANSTREEK Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van deze krant en maak kans op een autorondreis voor twee personen over IJsland of een reischeques van 100 euro van Destinations Travel.


Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Nieuwsblad De Zaankanter?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto´s zijn te bewonderen in de fotogalerij op https://nieuwsbladdezaankanter.nl/zomerfoto. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een waardecheque van 100 euro, beschikbaar gesteld door Destinatons Travel. Onder de winnaars in de verschillende Noord-Hollandse titels die BDUmedia uitgeeft, wordt ook een hoofdprijs van Destinations Travel verloot: een autorondreis voor twee personen over IJsland. Tevens zal een reischeque t.w.v. €100,- worden verloot.

DEELNEMEN Uw zomerfoto inzenden? Ga naar https://nieuwsbladdezaankanter.nl/zomerfoto

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 28 augustus 12.00 uur

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!