Lekker vlammen bij POOK

OOSTKNOLLENDAM De eerste voorstelling van 2018 bij POOK is 'Vlam' van Johan Goossen. Hij doet zaterdag 27 januari vanaf 20.30 uur. Het is een tryout die te zien is bij het theater aan de Dorpsstraat 95.

Johan houdt graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, idealen. Ook al is hij inmiddels de dertig al gepasseerd. Ook al heeft hij inmiddels een koophuis en een tafel waar geen vlekken op mogen. Hij heeft zelfs onderzettertjes, voor als iemand een biertje wil. Brandt het vuur nog wel zo hard, of is het slechts een waakvlam?

Johan wil de barricades wel op, maar heeft ook last van zijn rug. Hij vraagt zich af waar hij werkelijk nog voor staat. Persoonlijk en onweerstaanbaar grappig. Met rake observaties en superieure ironie. En natuurlijk weer prachtige liedjes. Johan Goossens won in 2006 alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret festival. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar 06-20275625 of mail secretaris@pook-oostknollendam.nl Voor meer informatie www.pook-oostknollendam.nl