• DK Media

'Lady Tyson' Lucia Rijker dagvoorzitter

ZAANSTREEK Het Zaantheater is op 13 juni het domein voor dit in populariteit groeiende zaken-event. Onder de titel 'Ondernemen is voor helden' organiseert het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus deze achtste editie. ,Het wordt een uitdaging de verkiezing van 2017 te overtreffen. Maar ik durf nu al een woord als succesvol te noemen", stelt bestuurslid Mariska van Houten die tevreden kijkt naar het groeiend aantal nominaties.

,,Je merkt dat de verkiezing leeft. Er zijn genoeg succesvolle onderneemsters die de eretitel Zaanse Zakenvrouw verdienen", meent Petra Derlagen. Ook dit jaar mogen twee Zaanse onderneemsters de onderscheiding in ontvangst nemen. Eén titel gaat naar de Zaanse Zakenvrouw zonder personeel, één is er voor degene met.

Wie als onderneemster voor de Zaanse Zakenvrouwverkiezing is genomineerd (zie www.vnzp.nl), kan rekenen op een bedrijfsbezoek van de jury. Die bestaat voor de Zaanse Zakenvrouw met personeel uit: Rob van der Laan (directeur Rabobank), Jeroen Olthof (voormalig wethouder sport), Machteld Bos (Carebo), Annemarie Kastelein (Baker Tilly Berk) en Esther Oudes (PDZ). Voor de categorie, Zaanse Zakenvrouw zonder personeel zullen Ursula Schouten (Imsus B.V.), Annemarie Kastelein (Baker, Tilly Berk), Dick van der Meulen (HR Business Point) en Esther Oudes (PDZ) gaan uitmaken wie dit jaar de eretitel verdient.

De bezoeker ontmoet op de verkiezingsdag zo'n 230 medeondernemers. Interessante zakenvrouwen én mannen, want die zijn ook van harte welkom. Een geweldig moment om te netwerken. Kaarten om de verkiezing mee te maken zijn verkrijgbaar via www.vnzp.nl

Het VNZP doneert € 2,50 van ieder verkocht kaartje aan de stichting Favela Street. Deze is opgezet door 'Rocky' Hehakaija, het vrouwelijke gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Deze 'powervrouw' is zelf ook aanwezig op de verkiezing.