• Schipper Archief

KVO bijeenkomst 'Gevolgen na brand'

ZAANDAM Diverse Zaanse ondernemersverenigingen houden donderdag 4 oktober een najaarsbijeenkomst in het thema Keurmerk Veilig Ondernemen. Belangstellenden zijn van 12.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom bij Schipper Pakhuis, Westzanerdijk 309, Zaandam.

De leden van Contact Bedrijvengroep Oostzaan, Business Network Zaandelta, Bedrijvenvereniging Wormerland, Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder, Bedrijvenvereniging Noorderveld Molletjesveer en de Assendelftse Belangenvereniging Industriegebied Noord zijn uitgenodigd voor deze lunchbijeenkomst.

Dit keer is het onderwerp 'Gevolgen na brand'. Nico Moes, voorheen betrokken bij de brandweer van veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, zal een zeer interessante presentatie houden over bekende branden in de Zaanstreek.

Daarnaast zal Dick de Boer van Kakes Waal de gasten meer tips geven over de wijze van verzekeren. Oud-directeur Tom Schipper zal meer vertellen over zijn ervaringen met de brand bij Schipper Kaas. Vanaf 13.00 uur staan de broodjes klaar voor een heerlijke lunch en kunnen de aanwezigen bijpraten met de ondernemers uit de verschillende gebieden. Om 14.00 uur sluit het geheel af.

De bijeenkomst heeft plaats bij Schipper Pakhuis, het voormalige Schipper Kaas dat verwoest is door brand.