• www.pixabay.com

Kidzark kerstdiner in Westerwatering

ZAANDAM Kerk in Westerwatering houdt op zondag 16 december weer Kidzark. Dit is een gratis, creatief programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het heeft plaats in het speellokaal van CBS Het Baken. Deze maand is er een speciale editie. De bezoekers gaan met elkaar een kerstdiner bereiden en tijdens het programma opeten.

Op zondag 16 december gaat om 15.00 uur de deur open en kunnen de kinderen zich registreren. Deze maand is het thema: Help, Hij ligt in een voerbak! Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen het diner voorbereiden. Wat er deze maand gemaakt wordt is nog een verrassing. Tijdens de creatieve workshop gaan de kinderen tafelversiering maken. Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub of een spelletje spelen aan de spelletjestafel. Rond 15.45 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal aan de gezellig gedekte tafels. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Tussen de onderdelen door worden de snacks geserveerd.

Het programma op zondag 16 december wordt gehouden in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis. Voor meer informatie kijkt men op www.kerkinwesterwatering.nl of mailt naar kerkinwesterwatering@gmail.com.