• Kees Klinkenberg

Kerstlichtjes Avondwandeling in Koog

KOOG AAN DE ZAAN Voor het achtste jaar organiseert wandelsportvereniging De Laatste Loodjes een 'Kerstlichtjes Avondwandeling'.

Vrijdag 22 december gaat de wandeling van start vanuit De Lindenboomzaal in de Raadhuisstraat 57. Inschrijving vanaf 18.15 uur en de deelnemers ontvangen twee consumptiebonnen per persoon voor koffie/ thee en/of glühwein. De wandelafstand is 8 kilometer.

Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en voor DLL-leden € 1,50.

De gezamenlijke start is om 19.00 uur. De wandeling is in groepsverband en de route is uitgezet binnen de grenzen van Koog aan de Zaan en Zaandijk. Onderweg kunnen de wandelaars tijdens een korte pauze genieten van een gratis aangeboden bekertje warme chocolademelk en een sneetje deuvekater!

Na afloop van de wandeling is er een gezellig samenzijn in de Lindenboomzaal. Daar kan onder het genot van een stukje muziek, een (gratis) hapje, een drankje (op eigen kosten of middels uw consumptiebonnen) worden nagenoten van deze sfeervolle avondwandeling. Lid of geen lid, u bent allen van harte welkom.

Alle informatie over alle wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.

Vrijdag 29 december staat er een z.g. Oliebollen/Snert wandeling van 10 kilometer op de agenda. Die dag zal er worden gestart vanuit het clubgebouw De Trots van de Zaanlandse Wieler Club DTS aan de Zuiderweg 72 b in Wijde Wormer.

Inschrijving vanaf 09.00 uur. Gezamenlijke start om 10.00 uur. Er wordt niet in groepsverband gelopen. Ieder loopt zijn of haar eigen tempo.

Zoals te doen gebruikelijk ontvangen de wandelaars onderweg weer kosteloos een oliebol en na afloop is er tegen betaling snert verkrijgbaar.

Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en DLL-leden betalen € 1,50. Hiervoor ontvangt men een parkoersbeschrijving en tegoedbon voor een kopje koffie of thee.