• Jisp vanuit de lucht bezien

    Ons Dorp Jisp Simon-Voogd

Jisper Pinksterkermis als vanouds

JISP In de aanloop naar de 2018 editie van de kermis in Jisp (17-22 mei) is enige opwinding ontstaan. Niet over het programma dat als vanouds staat als een huis. Er blijken nl. pogingen tot fraude met de kermismuntjes te zijn geweest. Er zijn naar onderzoek bij meerdere bedrijven pogingen gedaan om met deze muntjes te frauderen. De organisatie heeft hierover aangifte tegen gedaan. Dit jaar zal daardoor ongetwijfeld het laatste jaar zijn dat er met deze muntjes zal worden gewerkt.

PROGRAMMA De kermisvoorpret start donderdag 17 mei met vanaf 16.00 uur voorverkoop van muntjes, vanaf 20.00 uur de Pubquiz en aansluitend live muziek.

Vrijdag 18 mei staat om 21.00 uur Tino Martin op het podium. Om hem heen ook Benjamin, Michael Nobbe en Bobin Kalshoven.

Zaterdag 19 mei de line up buiten (vanaf 16.00 u) Benjamin, Robin Razz, Marit & Minke (Mototown), Mats v/d Zon en Joost de Vries. Dan gata het 'spul' naar binnen waar optredens zijn van Shoreline en gaat Jisp los met DJERRA.

Zondag 20 mei vanaf 16.00 uur buiten Rocky Vosse, John Eeltink, Robin Kalshoven, Robin Moojen en Harold. Vanaf 18.00 uur binnen met Coold Turkey en Trots.

Maandag 21 mei de Hollandse avond met Benjamin & Friends. Deze zal vooraf worden gegaan met in de middaguren steenwerpen en sessies van diverse zangkoren. De avond begint om 20.00 uur met optredens van Dries Roelvink, René Eshuis, Wesley Bronkhorst, Ronald Rheinhard, Anno van Wanrooy, Michael Nobbe, Robin Kalfshoven en natuurlijk Benjamin.

Dinsdag 22 mei (Pinkster Drie) vanaf 12.00 uur binnen DIS (De Ideale Schoonzoon) een topband uit De Rijp. Buiten al om 11.00 uur Not Serieus en om 15.00 uur 'Van Huys Uit'