• Talania site

Grieks orkest Talania in Vermaning

WORMERVEER De werkgroep Klassiek van de Stichting Wormerveerse Vermaning nodigt iedereen uit voor het zevende concert uit het programma 2017-2018. Het karakter van dit concert is wat minder klassiek dan de bezoekers gewend zijn, maar is zeker de moeite waard. Zondag 18 maart vanaf 14:30 uur begint het. De entree kost € 15,- pp. Kinderen t/m 12 jaar € 7,50. Wie zeker wil zijn van een plek, kan bij Saenkanter Fashion vooraf een kaart kopen.

Grieks orkest Talania bestaat alweer twaalf jaar en in die tijd is een avondvullend programma opgebouwd. Talania – dit staat voor 'schooiers van de straat' - heeft inmiddels een avondvullend programma opgebouwd dat geschikt is voor achtergrondmuziek op feesten en partijen. Talania laat het publiek kennis maken met een rijke variatie aan Griekse muziekstijlen.

Het middelpunt is de uit Griekenland afkomstige Kostas Klotsaropoulos. Zodra hij begint te spelen op zijn bouzouki voert hij zijn gasten mee naar zijn geboorteland.

De overige groepsleden zijn ervaren muzikanten vanuit het wereldmuziekrepertoire.Wim van Hattem op piano/accordeon,Nora Farkas op viool,Wim de Goede: contrabas/ zang Hetty Kienhuis: gitaar/zang. En speciaal voor dit concertPit Hermans op cimbaal.