• pixabay.com

Frankrijk is thema op Samen Zomeren

WORMERVEER Ook deze zomer kan in heel Zaanstad genoten worden van diverse activiteiten in buurthuizen, verenigingen, verzorg- en verpleeghuizen onder de noemer Samen Zomeren. Woensdag 21 augustus is het thema 'Frankrijk' in Evean Acht Staten, Warmoesstraat 48, Wormerveer.

Op deze manier kunnen bewoners van Zaanstad deelnemen aan een vakantiemoment dicht bij huis. Iedereen is van harte welkom om mee op reis te gaan en feest te vieren op verschillende zorglocaties van Evean en in buurthuizen door de hele Zaanstreek. Alle activiteiten zijn van 15.00 - 19.00 uur, de gast wordt ontvangen met een hapje en drankje, een spel en dit alles omlijst met een muzikaal optreden.


VAKANTIEGEVOEL
Elke locatie heeft een eigen vakantiethema, waardoor u zich even waant in een ander land of een andere cultuur. Van Duitsland tot Griekenland, van tropisch eiland tot camping. Danzij Samen Zomeren geniet iedereen van het vakantiegevoel dicht bij huis, ook diegenen die niet de gelegenheid hebben om op vakantie te gaan. Kaarten zijn € 8,50 per stuk en zijn verkrijgbaar tijdens kantoortijd op de desbetreffende locatie.