• Wormerland

Drie Koninklijke onderscheidingen in Wormerland

WORMERLAND Burgemeester P.C. Tange heeft vanmorgen, donderdag 26 april, drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan inwoners van de gemeente Wormerland. 's Morgens werden de lintjes uitgereikt in de Raadzaal van het gemeentehuis. Alle decorandi zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Bij Jan de Jong uit Wormer werd een onderscheiding opgespeld voor zijn activiteiten voor de Weer- en Sterrenkundige Kring Zaanstreek, aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (K.N.V.W.S.) en de publiekssterrenwacht Vesta in Oostzaan.

Cees Moerbeek uit Wormer is zonder concurrentie de dorpeling met de meest gewandelde kilometers achter zijn naam. Hij ontving het lintje onder andere voor zijn activiteiten voor wandelvereniging “De Laatste Loodjes, wandelvereniging WS78 en Tafeltje Dekje.

Ton van Overbeek uit Wormer ontving het lintje onder andere voor zijn activiteiten voor de Industrie- en Bedrijvengroep (OFP) te Purmerend, de R.K. Maria Magdalena parochie, tennisvereniging “De Spatter” en de Rotaryclub Zaandam Oost.